Iată câteva idei de mesaje, urări și felicitări deosebite, pe care le poți transmite Doamnei Învățătoare, la final de an școlar. Este un moment perfect pentru a-i mulțumi pentru tot efortul și dăruirea sa.

Mesaje pentru Doamna Învățătoare

Vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi în acest an școlar. Ne-ați învățat atâtea lucruri noi și importante, și ne-ați ajutat să creștem ca oameni!

Vă mulțumim pentru răbdare, înțelegere și pentru sprijinul constant. Suntem recunoscători pentru tot ce ați făcut pentru noi și vă vom purta mereu în sufletele noastre!

Vă mulțumim pentru că ne-ați insuflat dragostea pentru cunoaștere și ne-ați ajutat să descoperim bucuria de a învăța. Ne-ați arătat că școala nu este doar despre teme și examene, ci și despre descoperire, prietenie și creștere personală.

Vă mulțumim pentru că ați fost un exemplu de bunătate, generozitate și profesionalism. Ne vom aminti mereu cu drag de dumneavoastră și de acest an școlar minunat!

La final de an școlar, aș vrea să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat! Sunteți o învățătoare minunată! Vă urez o vacanță însorită!

Citește și: Când se termină vacanța de vară din 2024? Vezi structura anului școlar 2024-2025

Mesaje și felicitări pentru Doamna Învățătoare
Elevi și Doamna Învățătoare. Imagine generată de IA/DALE-E

Urări pentru Doamna Învățătoare

Vă mulțumesc pentru că ne-ați încurajat să fim creativi, să explorăm noi idei și să ne urmăm visele. Vă urez o vară minunată și mult succes în continuare!

Ne vom aminti mereu cu drag de dumneavoastră și de acest an școlar minunat. Vă dorim o vară minunată și mult succes în continuare!

Sunteți o învățătoare minunată și ne-ați inspirat enorm! Vă urez multă bucurie și împliniri în cariera dumneavoastră!

Cu ocazia finalului de an școlar, aș vrea să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru copilul nostru! Sunteți o învățătoare uimitoare și nu vă vom uita niciodată!

Vă urez o vacanță relaxantă și plină de soare! Suntem foarte fericiți că fiul nostru a învățat atâtea lucruri frumoase de la dumneavoastră!

Citește și: Când începe vacanța de vară în 2024? Elevii vor sta acasă 11 săptămâni

Felicitări de final de an

Doamna învățătoare, vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi în acest an școlar. Ne-ați învățat atâtea lucruri noi și ne-ați ajutat mereu! Vă urăm vacanță frumoasă!

Suntem recunoscători pentru răbdarea, înțelegerea și dragostea cu care ne-ați ghidat pe drumul cunoașterii. Ne-ați creat un mediu de învățare cald și primitor, unde ne-am simțit mereu în siguranță și apreciați! Vă mulțumim pentru tot!

Vă mulțumim pentru că ne-ați insuflat dragostea pentru învățare și ne-ați arătat că școala este mai mult decât teme și examene.

Scumpă doamnă învățătoare, ați fost ca o a doua mamă pentru noi și vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul și dragostea pe care ni le-ați oferit!

Ne-ați învățat nu doar cum să citim, să scriem și să socotim, ci și cum să fim oameni buni și cum să ne urmăm visele. Vă mulțumim pentru tot!

Felicitări pentru tot ce ați făcut pentru copiii noștri în cei 4 ani! Vă mulțumim și vă vom purta mereu în sufletele noastre!