Elevii și profesorii din România se pregătesc de vacanța de vară. Am pregătit câteva idei de mesaje și urări pentru toată lumea, pe care să le transmiți la final de an școlar!

Mesaje de final de clasa a VI-a

„Cu inima plină de emoție și bucurie, marcăm astăzi sfârșitul unui capitol important din viața voastră, dragi elevi ai clasei a VI-a! Ați parcurs cu succes primii ani de școală gimnazială, depășind cu perseverență provocările și bucurându-vă de satisfacțiile învățării. Ați demonstrat curiozitate, entuziasm și dorință de a descoperi tainele lumii, punând bazele unei educații solide care vă va ghida pașii spre un viitor strălucit.”

„Felicitări pentru absolvirea clasei a VI-a! Acest moment reprezintă un pas semnificativ în călătoria voastră academică și personală. Ați acumulat cunoștințe valoroase, ați dobândit noi abilități și v-ați consolidat personalitatea. Ați legat prietenii trainice și ați creat amintiri de neuitat alături de colegi și profesori.”

„Suntem mândri de realizările voastre și vă felicităm pentru tot efortul depus! Pe parcursul anilor petrecuți împreună, ați învățat nu doar din manuale, ci și unii de la alții, descoperind importanța colaborării, a respectului reciproc și a spiritului de echipă. Ați participat cu entuziasm la proiecte și activități diverse, dezvoltându-vă creativitatea, imaginația și spiritul de inițiativă.”

„Vă mulțumim pentru tot ce ați adus în clasă și în școală! Suntem convinși că veți continua să străluciți pe drumul cunoașterii, depășind cu încredere orice obstacol. Aveți tot potențialul necesar pentru a reuși în viață și pentru a face diferența în lume. Vă dorim mult succes în tot ceea ce vă propuneți să faceți!”

Citește și: Texte frumoase și mesaje pentru elevi la terminarea anului școlar

Mesaje la final de clasa a 6-a
Elevi în curtea școlii, la final de clasa a 6-a. Imagine generată de IA/DALE-E

Mesaje pentru elevii de clasa a VI-a

 • Felicitări, dragi elevi! Ați reușit o performanță remarcabilă! Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes în continuare!
 • Ați demonstrat că sunteți elevi talentați, inteligenți și muncitori. Continuați să învățați cu pasiune și să vă urmați visurile!
 • Fiți curajoși, perseverenți și încrezători în forțele proprii! Lumea este a voastră și așteaptă să o descoperiți!
 • Nu uitați niciodată importanța prieteniei, a respectului și a compasiunii. Fiți buni unii cu alții și contribuiți la o lume mai bună!
 • Aveți curajul să fiți voi înșivă și să vă urmați propriul drum! Viitorul vă aparține!

Citește și: Când se termină vacanța de vară din 2024? Vezi structura anului școlar 2024-2025

Mesaje pentru profesori

 • Dragi profesori, vă mulțumim pentru dăruirea, răbdarea și profesionalismul de care ați dat dovadă! Ați reușit să creați un mediu de învățare stimulativ și primitor, unde elevii s-au putut dezvolta armonios.
 • Datorită dumneavoastră, elevii au dobândit cunoștințe solide și au învățat să învețe. Le-ați insuflat dragostea pentru învățătură și le-ați arătat drumul spre succes.
 • Suntem recunoscători pentru tot ceea ce faceți pentru elevii noștri! Sunteți o sursă de inspirație și un model de urmat!

Citește și Idei de cadouri pentru învățători și profesori. Surprize de neuitat pentru finalul anului școlar

Mesaje pentru părinți

 • Dragi părinți, felicitări pentru sprijinul și dragostea necondiționată pe care le-ați oferit copiilor voștri! Ați fost alături de ei la fiecare pas, i-ați încurajat și i-ați motivat să persevereze.
 • Datorită implicării dumneavoastră active, elevii au reușit să obțină rezultate remarcabile. Sunteți un exemplu de dedicare și dragoste părintească!
 • Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii voștri! Sunteți o parte esențială a echipei lor de succes!