Iată câteva idei de felicitări și mesaje de final de clasa a 4-a, pentru elevi, învățători și părinți! Transmite-le un gând bun, înainte de vacanța de vară!

Mesaje de final de clasa a 4-a pentru elevi

Dragi elevi ai clasei a 4-a, astăzi ne aflăm la finalul unui an școlar plin de aventuri și descoperiri. Ați parcurs cu entuziasm și curiozitate drumul cunoașterii, depășind cu succes provocările și bucurându-vă de satisfacțiile învățării. Felicitări pentru tot ceea ce ați reușit!

Suntem mândri de voi și de tot ceea ce ați realizat! Ați învățat să citiți, să scrieți și să numărați cu ușurință. Ați explorat tainele lumii înconjurătoare, descoperind miracolele naturii, frumusețea artei și fascinanta istorie a omenirii.

Vă mulțumim pentru tot ce ați adus în clasă și în școală! Suntem convinși că veți continua să străluciți pe drumul cunoașterii, depășind cu încredere orice obstacol. Aveți tot potențialul necesar pentru a reuși în viață și pentru a face diferența în lume.

Citește și: Mesaje de final de an școlar pentru elevi

Vă dorim mult succes în tot ceea ce vă propuneți să faceți! Să vă bucurați de vacanța de vară, alături de familie și prieteni!

Felicitări, dragi elevi! Ați reușit o performanță remarcabilă! Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes în continuare!

Ați demonstrat că sunteți elevi talentați, inteligenți și muncitori. Continuați să învățați cu pasiune și să vă urmați visurile!

Nu uitați niciodată importanța prieteniei, a respectului și a compasiunii. Fiți buni unii cu alții și contribuiți la o lume mai bună!

Citește și: Texte frumoase și mesaje pentru elevi la terminarea anului școlar

Mesaje la final de clasa a patra
Învățătoare și elevi, în curtea școlii. Imagine generată de IA/DALE-E

Mesaje de final de clasa a 4-a pentru învățători

Dragi învățători, vă mulțumim pentru dăruirea, răbdarea și profesionalismul de care ați dat dovadă! Ați reușit să creați un mediu de învățare stimulativ și primitor, unde elevii s-au putut dezvolta armonios.

Datorită dumneavoastră, elevii au dobândit cunoștințe solide și au învățat să învețe. Le-ați insuflat dragostea pentru învățătură și le-ați arătat drumul spre succes. Vă mulțumim!

Ne bucurăm că am avut șansa ca dumneavoastră să fiți învățătoarea copiilor noștri. Sunteți o comoară pentru școală și pentru comunitate.

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru a face din educație o experiență memorabilă și plină de satisfacții pentru copiii noștri!

Vă mulțumim pentru tot ceea ce contribuiți la educația și formarea copiilor noștri! Sunteți o învățătoare excepțională și o persoană minunată.

Dragă doamnă învățătoare, vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri! Sunteți o persoană minunată, care reușește să transmită cunoștințe într-un mod distractiv și captivant.

Suntem recunoscători pentru tot ceea ce faceți pentru elevii noștri! Sunteți o sursă de inspirație și un model de urmat!

Citește și: Când se termină vacanța de vară din 2024? Vezi structura anului școlar 2024-2025

Mesaje pentru părinți

Dragi părinți, felicitări pentru sprijinul și dragostea necondiționată pe care le-ați oferit copiilor voștri! Ați fost alături de ei la fiecare pas, i-ați încurajat și i-ați motivat să persevereze.

Felicitări tuturor părinților! Datorită implicării dumneavoastră active, elevii au reușit să obțină rezultate remarcabile. Sunteți un exemplu de dedicare și dragoste părintească!

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii voștri! Sunteți o parte esențială a echipei lor de succes!