Toamna aceasta, HBO Max vine cu o selecție impresionantă de noutăți, perfecte pentru momentele de relaxare în familie. De la animații captivante și seriale educative pentru copii, la filme emoționante și comedii lejere pentru mame, platforma promite să ofere ceva special pentru fiecare membru al familiei. Iată ce filme și seriale noi HBO Max puteți urmări în septembrie.

Seriale noi HBO Max, pentru mame

10 septembrie: Prietena mea genială, sezonul 4

Serialul urmărește povestea unei femei în vârstă, Elena Greco, care începe să scrie despre prietenia ei de 60 de ani cu Lila, dispărută fără urmă. Povestea începe în Napoli, în anii ’50, iar noul sezon ne aduce mai aproape de dezlegarea misterului dispariției Lilei.

20 septembrie: Pinguinul, saga Batman

Oswald Cobblepot, alias Pinguinul, este gata să-și revendice tronul în Gotham City. Serialul urmărește ascensiunea unui nou rege al crimei, în timp ce acesta se confruntă cu rivalități, trădări și proprii demoni interiori. O poveste întunecată despre putere, corupție și răzbunare, care te va ține cu sufletul la gură.

Citește și: Cinci filme pe care să le vezi în familie

24 septembrie: Miniseria „Un scandal regal” („A Very Royal Scandal”)

Producția este bazată pe interviul luat de Emily Maitlis prințului Andrew în 2019 despre acuzațiile scandaloase aduse prințului în legătură cu Jeffrey Epstein și Virginia Giuffre. Aceasta aduce în prim plan acțiunile lui Maitlis și ale prințului Andrew înainte de interviu, în momentul lui și numeroasele întrebări care au rămas fără răspuns după discuția dintre cei doi.

26 septembrie: „Din” („From”), sezonul 3

Noul sezon al serialului dezvăluie misterul unui orășel de coșmar. Toți cei care ajung acolo sunt prinși într-o capcană, iar localnicii care sunt forțați să rămână în oraș caută o modalitate de evadare.

Citește și: Filme și seriale noi Netflix pentru mame și copii pe care le puteți vedea în această toamnă

Filme și seriale noi Max
O mamă vizionează un film, în camera de zi. Imagine generată de IA/DALE-E

Filme noi HBO Max, în septembrie 2024

6 septembrie: „Visătorul American” („American Dreamer”)

Filmul aduce povestea unui profesor de economie care a realizat că nu își poate îndeplini visul de a deveni proprietarul unei case. O văduvă îi oferă însă o oportunitate unică și se oferă să-i vândă proprietatea ei pe nimic, dar bărbatul află în scurt timp că oferta e prea bună ca să fie adevărată.

13 septembrie: „Scenariul de vis”

Nicolas Cage îi interpretează pe Paul, un familist apatic, profesor pasionat de biologia evoluționistă. Într-o zi, descoperă că a început să apară în visele altor oameni într-un ritm exponențial. Prezența lui în aceste vise este neintruzivă, privind indiferent la fanteziile și coșmarurile străinilor. Cu toate acestea, devine o celebritate peste noapte și este copleșit de atenția care i s-a refuzat de mult.

13 septembrie: „Amintiri”

Filmul prezintă viața simplă și organizată a Sylviei, o asistentă socială, care este dată peste cap când Paul o urmărește acasă de la reuniunea lor de liceu. Întâlnirea lor surpriză îi va afecta pe amândoi atunci când deschid ușa către trecut.

Citește și: Planifică o zi de jocuri în aer liber pentru copilul tău: Idei de activități

Noutăți HBO Max pentru copii

6 septembrie, „Minionii 2” („Minions: The Rise of Gru„) v

Minionii se întorc pentru și mai multe aventuri sărite de pe fix, în noua producție. Gru, în vârstă de 12 ani, își unește forțele cu Kevin, Stuart și Bob și pun la cale un plan să devină destul de malefici cât să se alăture infamului supergrup de răufăcători Cei șase Vicioși.

9 septembrie: „LEGO DREAMZzz”

Producția prezintă povestea unui grup de copii care intră într-o agenție secretă și pleacă în lumea viselor pentru a combate coșmarurile.

21 septembrie: „BatRoți”

Noul serial animat de acțiune cu vehicule din Universul DC prezintă o echipă de justițiari care colaborează pentru a curăța străzile din Gotham de infractori.